Firma radi proizvodnju ALU i PVC stolarije po meri. Od 2001 godine gradimo imidž brzom i kvalitetnom uslugom. Svaki Vaš zahtev detaljno razmatramo i pomažemo Vam da dobijete najbolje rešenje, prilagodjeno vašem domu.
Nudimo vam vrhunske proizvode po pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi imaju jedinstven dizajn sa najboljom toplotom i zvučnom izolacijom.
U izradi aluminijumske stolarije opredelili smo se za grčke profile Exalco. Ovi profili mogu biti sa ili bez termoprekida, u standardnim bojama: beloj, braon i sivoj kao i ostalim bojama po želji. Okovi koje koristimo su od nemačkog proizvođača MACO vrhunskog kvaliteta. Što se PVC stolarije tiče takođe izrađujemo po meri od visoko kvalitetnih profila poznatog nemačkog brenda GEALAN. Ovi profili su izrađeni od tvrdog PVC-a, što ih čini dugotrajnim i otpornim na spoljašnje uticaje. Zahvaljujući petokomornoj tehnologiji postiže se visok stepen zvučne i termo izolacije.
Takodje u ponudi imamo i ostalu opremu za stolariju:

  • ALU i PVC roletne
  • Rolo i fiksne komarnike
  • Aluminijumske ograde
  • Segmentna vrata na daljinsko upravljanje
  • Podprozorske daske i okapnice

Naša firma ima sopstvenu proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije, namenjena kako domaćem tako i inostranom tržištu. Proizvodni pogon opremljen je novim CNC mašinama i kompjuterskim obradnim centrom, renomiranih turskih i nemačkih firmi (Kaban i Elumatec) sa izuzetno velikim proizvodnim kapacitetom.
U toku garantnog perioda imamo obezbeđene rezervne delove i servis u cilju najboljeg funkcionisanja vaše stolarije.